Steden

The Social Effect maakt een stad kleiner!

Omdat er werelden bij elkaar komen, die elkaar gewoonlijk uit de weg gaan.

ROTTERDAM
In 2013 en 2014 hebben we tweemaal dit project uitgerold in Rotterdam.

30 straatslimme jongeren hebben meegedaan aan de intensieve train-de-trainer en zo’n 25 van hen heeft deze met een positief resultaat afgesloten.

Daarna zijn deze 25 jongeren zich gaan verspreiden over de hele stad om 8 middelbare scholen te bezoeken. Allerlei middelbare scholen, elk niveau, elke samenstelling (witte scholen, streng gereformeerde scholen, gemengde scholen en zelfs bijzonder onderwijs).

Op dit moment zijn we druk bezig om de financiering rond te krijgen, zodat we in 2015 opnieuw dit geweldige project in Rotterdam kunnen neerzetten.

The Social Effect moet overal in Nederland worden gegeven omdat er tegenwoordig jongeren zijn die met elkaar vechten of ze steken elkaar. Dit omdat ze elkaar niet goed genoeg kennen of te snel oordelen. Ik zou willen dat het overal kan worden gegeven hier in Nederland zodat alle jongeren dit mee mogen maken. Het voor de klas staan, geeft mij een sterk gevoel.- Ridge Hasselbach, één van onze jongerentrainers uit Rotterdam -

Samenwerking
Zo’n grootschalig en intens project doe je niet alleen. Daarom zijn wij enorm dankbaar voor de lokale partners waar wij mee mogen samenwerken. In Rotterdam zijn dit onze partners:

Wijkscholenlogo-contourdetwern

DEN HAAG
In 2015 gaan we voor het eerste van start in Den Haag!

Op 25 maart 2015 start de train-de-trainer voor de Haagse straatslimme jongeren. Zowel in maart, april als mei zullen zij verschillende scholen bezoeken.

We hebben nog ruimte voor deelnemende klassen. Dus wilt u deze bijzondere lessen en ervaring naar uw leerlingen brengen? Neem hier contact met ons op!

Samenwerking
Zo’n grootschalig en intens project doe je niet alleen. Daarom zijn wij enorm dankbaar voor de lokale partners waar wij mee mogen samenwerken. In Den Haag zijn dit onze partners:

Logo-CC4U       20120815095352_Zebra Logo

 

 

 

 

 

 

Stichting De Wij-Fabriek

U kunt direct contact opnemen met onze projectleider Esther Popelier
Mailadres: esther@thesocialeffect.nl
Of Bel Esther: 06 – 144 528 61

Volg ons ook op:

twitterfacebook

design: Studio Buffalo